fbpx

FEM SEKUNDER

Vilka är vi.

kalla oss för din byrå

Kalla oss för din byrå

och även din högra hand

 

Fem Sekunder startade upp 2009 och har sitt säte i Stockholm. Vi har växt tillsammans med många av våra kunder och från att ha varit en ren webbyrå kan vi idag erbjuda en mycket bredare kompetens. Vi tycker fortfarande att webb är fantastiskt roligt, men vi brinner även för marknadsföring, text, bild, film, trycksaker och grafisk design. Kalla oss webbyrå, reklambyrå, produktionsbyrå eller helt enkelt bara din byrå. Vi har lagt undan titlarna och har blivit det våra kunder vill att vi ska vara.

Vi vill se oss själva som ditt företags externa marknadsavdelning. Så länge du är nöjd så mår vi bra. Vårt mål är att erbjuda dig som kund en skräddarsydd helhetslösning – hos oss kan du samla allt från webb till marknadsföring, och lite till.

Varför heter vi

Fem Sekunder

 

Det tar bara några sekunder för ditt undermedvetna att skapa en känsla av det du tittar på, en känsla som i sin tur påverkar dina handlingar. Som när du ser en annons i tidningen-det tar inte många sekunder innan din hjärna har tagit in budskapet och kategoriserat innehållet. Detta i sin tur leder till att du antingen stannar kvar och läser igenom annonsen, eller går vidare till nästa sida.

Vårt mål är att göra ett första intryck på max fem sekunder och få kundens hjärna att bestämma sig för att stanna kvar på din hemsida. Att inte gå vidare till dina konkurrenter eller någon annanstans.  

Inom de första fem sekunderna ska besökaren kunna förstå vad hemsidan handlar om

Många av dagens användare har ganska kort koncentrationsförmåga, inte mycket mer än en guldfisks. Så du måste fånga deras intresse inom de första sekunderna. Du kan uppnå detta med en väl genomtänkt och modern design.

Din webbplats bör optimeras för att göra besökare till leads. Ett tydligt tillvägagångssätt visar besökarna var på webbplatsen de kan handla, fylla i ett formulär eller vad du än önskar de ska göra. Allt detta är en viktig aspekt för att säkerställa att din webbplats är framgångsrik.

Det ska vara uppenbart vart besökaren ska gå för att fortsätta. Tydliga knappar med kontaktuppgifter av olika slag. Vi ser till att de står ut från texten så att det hela löper smidigt.

Nu för tiden är det vanligt att människor delar sånt de gillar på sociala medier. Skulle en besökare rekommendera din webbplats eller vara villig att dela den med en vän? Är din design så fantastisk att de som landar på webbplatsen vill visa upp den för alla de känner?

Webbyrå med

fokus på resultat

 

Vi kanske inte är den billigaste webbyrån men vi levererar vad vi lovar och lite till. Fem Sekunder är inte bara ute efter nya kunder utan strävar efter långsiktiga partnerskap. Vi älskar att arbeta med dig, inte bara för dig.

Därför tar vi riktigt god hand om våra kunder. De flesta som kommer till oss har redan en webbplats byggd av någon annan; de är inte nöjda med den och vill inte gå tillbaka. Vårt mål är att se till att det aldrig händer med Fem Sekunder. Kalla oss för din byrå. Referens från kunder som älskar oss: Hermie Homes, Gum Sudan, SQOOM Global

Shopping Basket