fbpx

FEM SEKUNDER

Vad kan vi gör?

OM DU UNDRAR

Vad kan vigöra för dig?

 

Frågan borde kanske vara, vad kan vi inte göra för dig? Vår meny är full med intressanta saker, Fem Sekunder kan nämligen göra det mesta inom webb och grafisk design. Om det är något som vi inte klarar av själva så har vi bra samarbetspartners som hjälper till. Anlita oss så hjälper vi dig med din hemsida.

Webbdesign & utveckling

Anlita Fem Sekunder för att bygga upp och utveckla din hemsida. Vi skapar dynamiska hemsidor för både små och stora företag.

Logotyp & Grafisk profil

Vi designar en direkt återspegling av ditt varumärke med en stilren logotyp som beskriver ditt företag och vad ni sysslar med.

Sökmotoroptimering

Syns inte, finns inte. Sökmotoroptimering och sökordsanalys förbättrar er synlighet på nätet. Fem Sekunder fixar det.

Test, hjälp & Support

Vi hjälper dig testa din befintliga hemsida så att den klarar dina önskemål. Ta kontakt med oss det tar bara fem sekunder.

Trycksaker, visitkort mm

Samla alla dina trycklösningar hos oss. Vi producerar trycksaker av olika slag. Allt från visitkort till foldrar och kataloger. 

Vill göra det själv?

Tycker du att vår hemsida ser modern och fräsch ut? Varför gör du inte din egen själv? Vi kan hjälpa dig på vägen.

Snabb hemsida

Hur snabbt din hemsida laddar påverkar din försäljning i stor utsträckning. Vi testar din hemsida utan kostnad.

Bilder & coola filmer

Fem Sekunder kan ta fram säljande bilder och coola reklamfilmer så att hemsidan ger ett modernt och professionellt intryck.

Hur jobbar vi?

Steg för steg

 

På Fem Sekunder bygger vi hemsidor med passion och perfektion vilket innebär att vi inte gärna lämnar något åt slumpen. För att säkerställa leverans och skapa trygghet för våra kunder har vi tagit fram en väl beprövad modell när vi skapar webb. Modellen består av fem enkla steg.

Steg 1
Möte
Vi lyssnar på alla som är inblandade i projektet och väger önskemål mot tekniska begränsningar samt användarbehov. Detta arbete påbörjas ofta redan vid första kontakten med kunden och fortlöper tills vi har en klar produktvision. Därför rekommenderar vi gärna ett tidigt möte så vi kan bolla idéer med kunden.
Steg 1
Steg 2
Analys
I detta steg samlar vi all data och tar fram produktens användarkrav. Vi försöker förstå de uppgifter som användarna ska utföra, vilken information de behöver, deras terminologi, samt vilka prioriteringar de gör. Tillsammans med uppdragsgivarna kan vi sedan göra en målgruppsanalys. Vi tycker även det är viktigt att ge kunderna en insikt i hur vi arbetar och vikten av att lägga fokus på användarna. Det är i slutändan de som ska använda produkten. Användaren står i centrum oavsett om det rör sig om en webbplats, broschyr eller ett visitkort.
Steg 2
Steg 3
Idé och skissarbete
Här skapar vi en visuell prototyp för att visa kunden, där den konceptuella designen och visuella gränssnittet utvecklas. Ofta har vi tagit fram olika förslag för att kunna vägleda uppdragsgivaren. Tillsammans går vi igenom alternativen och arbetar vidare med en av prototyperna tills den är färdig för nästa steg.
Steg 3
Steg 4
Utveckling
När skisserna är spikade är det dags att börja programmera webbplatsen. Programmeringen sköts lokalt för att sedan publiceras på en testserver. Nu kan kunden själv surfa runt på webbplatsen. Samtidigt görs felsökning och användartester.
Steg 4
Steg 5
Lansering
Den stora dagen har nu kommit för att lansera webbplatsen. Efter lanseringen görs tester av hur väl hemsidan uppfyller de mål som tidigare satts upp. Beroende på hur kundens produkt ser utförs olika typer av efterarbete. Produkten innehåller alltid någon typ av sökmotoroptimering och det görs en analys av hur väl den har uppnått förväntningarna. Ibland görs ytterligare optimeringar för att nå ännu högre upp hos sökmotorerna.
Steg 5

Tipsa oss gärna ommindre brahemsidor

Shopping Basket